REFAKATÇİ TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020

REFAKATÇİ TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Hastanemizde, refakatçilerin sesine kulak vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz eylül ayında ilki gerçekleştirilen ve bu toplantının ardından da düzenli aralıklarla devam eden Refakatçi Görüş-Öneri toplantılarının yedincisi bugün hastanenin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hülya İpek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Nöroloji Servisi, Göğüs hastalıkları Servisi ve Palyatif Bakım Servisi Servisi sorumlu hemşireleri ile servislerde yatarak tedavi gören hastaların yakınları katıldı.

Hastane işleyişi, yataklı servis hizmetlerini daha kaliteli hale getirilmesi, memnuniyet artırıcı hizmetlerin devamlılığını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıların bundan sonraki süreçte de düzenli olarak devam ettirileceğini vurgulayan Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hülya İpek, hasta yakınlarının görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını vurguladı.

Kendilerine söz verilmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren hasta yakınları da uygulamadan dolayı Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hülya İpek’e teşekkürlerini ilettiklerini bildirdi.

• WhatsApp Image 2020-01-09 at 15.57.39.jpeg
  • WhatsApp Image 2020-01-09 at 15.57.42 (1).jpeg