Kalite Yönetim Birimimiz ve Çalışanlarımız

Kalite Yönetim Birimi ve hastane yönetimimiz yapı olarak Hasta ve Çalışan Memnuniyeti odaklı çalışmalar yürütmektedir. Yenilenen hastane binası ve teknolojik tıp yaklaşımları ile kalite yönetim yapısının da hedef ve amaçları aynı doğrultuda ilerlemektedir.

Kalite Yönetim Birimi Güvenlik Raporlama Sistemi, Düzeltici Önleyici Faaliyetler ve Gösterge yönetimi ile tüm tıbbi, idari ve hasta-çalışan bazlı riskleri takip etmekte, tüm istatistik verilerini ve bildirimleri komiteler de değerlendirerek kök neden analizi yapmaktadır.

Kalite Yönetim Birimi olarak tüm birimlerden ve meslek guruplarından kalite birim sorumluları ile koordineli olarak çalışmalar yapmakta ve yürütmüş olduğumuz çalışmaları yaptığımız değerlendirme toplantılarında görüşmekteyiz. Amacımız fikir alış verişi yapıp alanda aktif çalışanlar ile tüm süreçte sağlıkta kalite sisteminin anlayış olarak oturmasını ve bu anlayışın sürekliliğini sağlamaktır.

KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ
ÖZLEM ÖZ