Hastanemizde Afet ve Travma Polikliniklerimiz Hizmete Başladı
13 Şubat 2023

HASTANEMİZDE AFET ve TRAVMA POLİKLİNİKLERİMİZ HİZMETE BAŞLADI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle ilimize gelen ve hastanemize başvuran depremzede vatandaşlarımıza yönelik psikososyal destek sağlanması için hastanemizde Afet ve Travma polikliniği ile acil servisimizde psikodestek birimleri teşkil edilerek hizmete alınmıştır. Bu zorlu süreçte kurumsal olarak bakanlığımızın koordinasyonuyla deprem bölgemize her türlü tıbbi malzeme ve personel desteği sağlamaya devam ederken ilimizde bulunan tüm depremzede vatandaşlarımızın sağlık hizmeti alımı konusunda tüm çalışma ve tedbirler tarafımızca alınmaktadır. Vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah (C.C.)’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.