‘’KARADENİZ CERRAHİ GÜNLERİ SEMPOZYUMU’’ Hastanemizde Gerçekleşti
01 Aralık 2022

‘’KARADENİZ CERRAHİ GÜNLERİ SEMPOZYUMU’’ HASTANEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

26 Kasım 2022 tarihinde Karadeniz Cerrahi Derneği ve Genel Cerrahi Kliniği’mizin ortak düzenlemiş olduğu ‘ ’Karadeniz Cerrahi Günleri” konulu sempozyum T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Fikret Metin Öztürk Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Açılışta Başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR, Karadeniz  Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Serdar TÜRKYILMAZ, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Çağatay Evrim AFŞARLAR, Sempozyum Başkanı Doç. Dr. Murat KENDİRCİ konuşmalarını yaptı.

Yoğun talep olan etkinliğe 10 farklı ildençok sayıda hekim katılım sağladı. Böylece birbirinden farklı deneyimlerle yoğun ve faydalı bir bilimsel program gerçekleştirildi. Beş oturumda ‘’Olgularla Travma Hastasına Acil Cerrahi Yaklaşım’’ , ‘’Hepatobilier Aciller’’ , ‘’Kolorektal Aciller’’ , ‘’Acil Servis Uygulamaları ve Genel Cerrahi’’ ana başlıklarında sunumlar yapılırken sözlü bildiriler de program dahilinde sunuldu.

Sempozyumda sunum yapan hekimlere ve emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür belgelerinin ve katılım gösteren hekim ve hekim adaylarımıza katılım belgelerinin takdimi sonrası sempozyum tamamlandı.

Başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR hastanemizde yapılacak olan bilimsel programlara destek sağlamaya devam edileceğini belirterek, hastanemiz bünyesinde yapılan programda emeği geçen toplantı tertip ekibi ve katılımcılara ayrıca teşekkür etti.

• 15.jpeg
  • 2.jpeg