Hastanemiz Sertifikalı Eğitim Programlarına Devam Ediyor
21 Kasım 2022

HASTANEMİZ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Hastanemizde dördüncüsü  düzenlenen Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Programına farklı kurumlardan katılan  15 kursiyerimiz  30.10.2022-11.11.2022 tarihleri arasında teorik ders sürecini takiben klinik saha uygulama çalışmalarını, yoğun bakım uygulamaları ve ev ziyaretlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Aykut Kürşat Fidan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Şennur Şimşek ve eğitimcilerimizden teslim aldı. Hastane Başhekim Yardımcımız kursiyerlerimizi tek tek tebrik ederek emeği geçen tüm personelimize teşekkürlerini sundu. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesinde yaşam boyu öğrenme programları çerçevesinde sertifikalı eğitim programlarının önemine dikkat çekerek, kursiyerlerimize başarı temennilerinde bulundu.

Evde Sağlık Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programının amacı; evde bakım gereksinimi olan hastayı ailesi ve çevresi ile birlikte bir bütün olarak değerlendirerek ona ihtiyacı olan tedavi, bakım ve rehabilitasyonun ev ortamında başlatılmasını, sürdürülmesini, takibini sağlama ve bunun için gerekli sosyal ve psikolojik destek hizmetlerini koordine etme yetkinliğine sahip evde sağlık hemşiresi yetiştirmektir.

Hastanemizde 2015 yılından itibaren düzenli olarak acil bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı, ameliyathane hemşireliği sertifikalı eğitim programı, evde sağlık hizmetleri hemşireliği sertifikalı eğitim programı, nütrisyon hemşireliği sertifikalı eğitim programı, palyatif bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı ve yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı düzenlenmektedir.

• 12 (3).jpeg