Hastanemizin 2022 Yılı Kalite Denetimi Tamamlandı
24 Haziran 2022

HASTANEMİZİN 2022 YILI KALİTE DENETİMİ TAMAMLANDI

T.C. Sağlık Bakanlığı ekiplerince 16-17.06.2022 tarihlerinde hastanemizin 2022 yılı kalite denetimi tamamlandı. Denetim kapsamında tüm birim ve bölümlerimizde bakanlığımızca belirlenen kalite standartları çerçevesinde tıbbi hizmetlerin sunumu, çeşitliliği, hizmet kalitesi, sağlık-bakım ve otelcilik hizmetleri, destek hizmetleri, idari ve mali hizmetler, hasta ve çalışan güvenliği, tesis güvenliği, tıbbi dokümantasyon başta olmak üzere kurumsal kalite uygunluğu araştırıldı. Denetim sonucunda bakanlığımız ekiplerince hastanemiz kalite puanı 2022 yılı için 99,06 olarak belirlendi. Bu kapsamda hastanemizin aldığı puan nedeniyle personelimize yönelik bir mesaj yayınlayan başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR ‘’Değerli çalışma arkadaşlarım; bakanlığımız ekiplerince gerçekleştirilen kalite denetiminde hastanemiz kalite puanı 99,06 olarak belirlenmiştir. Bu başarılı sonucun elde edilmesinde katkısı bulunan bütün değerli çalışma arkadaşlarıma özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı.