14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADIK
16 Mart 2022

14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADIK

Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama etkinlikleri yapıldı. Tıp bayramı nedeniyle hekimlerimize kutlama mesajı yayınlayan başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR:

‘’ Gerçek doktor her hasta ile yaşayıp ölendir’’ der Stefan Zweig. Ancak biz bir insanı yaşatmaya vesile olmak bütün insanları yaşatmak gibi kıymetlidir ilahi düsturu ile yetişmiş hekimleriz. Aklını, kalbini, vicdanını hastaları için seferber eden, kendini ve ailesini feda ederek hayat kurtaran, dünya kadar yürekli hekimlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum. Başta pandemi dönemi olmak üzere hayatlarını kaybeden tüm meslektaşlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum. Hiçbir şekilde karşılığı ödenemeyecek fedakarlıklar yapan tüm meslektaşlarımın tıp bayramını kutlarım.’’ ifadelerini kullandı.

Hastanemiz 3. Katında kokteyl alanında devam eden etkinliklerimiz kapsamında başhekimimiz hekimlerimizle birlikte kutlama pastasını kesti. Ardından bu alanda hekimlerimize canlı müzik eşliğinde yemek ve tatlı ikramı yapıldı.

Hekimlerimiz, tıp fakültesi öğrencilerimiz ve sağlık personelimizin yoğun katılım gösterdiği etkinliğe Cumhurbaşkanlığımızdaki programı nedeniyle il sağlık müdürümüz Op. Dr. Ömer SOBACI katılamazken müdür vekili Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet BARIŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İhsan DEMİRBAŞ, , Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Burak UFLAZ, Tıp fakültesi dekanımız Prof. Dr. Mesut SEZİKLİ, dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Çağatay Evrim AFŞARLAR ve Doç. Dr. İhsan ÇETİN hekimlerimizle birlikteydi.

Etkinlik hatıra fotoğrafları çekimi ile sona ererken hekimlerimize kişiye özel hazırlanmış hediyeler sunuldu.

Tüm hekimlerimizin tıp bayramını tekrar kutluyor tüm emek ve fedakarlıkları için teşekkür ediyoruz.

• WhatsApp Image 2022-03-16 at 12.55.41.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-03-16 at 12.55.41 (1).jpeg