3. SEVİYE YENDİDOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTEMİZ HİZMETE AÇILDI
09 Ocak 2024

3. SEVİYE YENDİDOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTEMİZ HİZMETE AÇILDI

Sadece şehrimize değil bölgemize de hizmet vermekte olan Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yoğun bakım kapasite artırma çalışmaları çerçevesinde 25.12.2023 tarihinde 16 yataklı erişkin 2. seviye yoğun bakım ünitemiz ruhsatlandırılarak hizmete açıldı. Fiziksel altyapı hazırlıkları ve ruhsatlandırılma işlemlerinin tamamlanması ile bölgemizde ilk olma özelliği taşıyan 13 yataklı 3. seviye yenidoğan yoğun bakım ünitesi hastanemizde hizmet vermeye başladı. Yoğun bakımın açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Hastanemizde kapasite artırıcı ve kesintisiz sağlık hizmet sunumuna dair yapısal ve işlevsel iyileştirme çalışmalarımızın devam edeceğini bildirirken tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.