Genel Cerrahi Kliniğimizde “Laporoskopik Pankreas Kanseri” Ameliyatı Yapıldı
21 Kasım 2023

Genel Cerrahi Kliniğimizde “Laporoskopik Yöntemi İle Pankreas Kanseri” Ameliyatı Yapıldı

Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği bir ilke daha imza attı. Yıllardır bölgenin genel cerrahi alanında referans merkezi olarak birçok ilke imza atan Genel Cerrahi kliniğinde laparoskopik (kapalı yöntemle) pankreas kanseri ameliyatı (whipple) gerçekleştirildi. 80 yaşındaki kadın hasta, genel cerrahinin başarılı ekibi; Cerrahi Onkoloji Uzmanı Opr.Dr. Ertuğrul Gazi ALKURT ve Genel Cerrahi Uzmanlarımız Doç. Dr. Veysel Barış TURHAN, Doç. Dr. İbrahim Tayfun ŞAHİNER, Opr.Dr. Bahadır KARTAL tarafından yapılan ameliyat ile kısa sürede sağlığına kavuşturuldu. Genel cerrahi kliniğinde birçok onkolojik ameliyat hasta açısından çok konforlu olan, ameliyat sonrası ağrı yönetiminde ve çabuk derlenmede fayda sağlayan kapalı yöntemle başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Genel cerrahi kliniğinde açık yöntemle sayısı 400’e yaklaşan pankreas kanseri ameliyatı yapıldığını ifade eden Cerrahi Onkoloji Uzmanı Opr.Dr. Ertuğrul Gazi ALKURT, Genel Cerrahinin başarılı ekip üyeleri Doç. Dr. Veysel Barış TURHAN, Doç.Dr.İbrahim Tayfun ŞAHİNER ve Op.Dr. Bahadır KARTAL ile beraber son 3 ay içerisinde 4üncü Laparaskopik Whipple Ameliyatı yaparak Çorum ve çevre illerden birçok hastanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olduklarını belirtti. Hastane Başhekimi Sayın Doç.Dr. Sinan ZEHİR ve hastane yönetim ekibinin hasta ziyaretinde bulunduğu esnada hastalara tıbbın güncel tüm imkanlarıyla hastanemizde rutin olarak hizmet verildiğini ifade eden Başhekim Doç.Dr. Sinan ZEHİR, genel cerrahi ekibini bu üstün başarılarından dolayı tebrik etti. Yıllardır bölgedeki binlerce insana hizmet veren Genel Cerrahi Kliniğinin her yıl artan başarısının bir tesadüf değil uyumlu bir ekip çalışması, disiplinli hasta bakımı ve yüksek derecede hekim özverisi ile gerçekleştiğini ifade ederek tüm kliniklerimizde hizmetlerin daha kaliteli ve etkin sürdürülebilmesi için her türlü desteğin artarak devam edeceğini belirtti.