HASTANEMİZDE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
31 Ekim 2023

HASTANEMİZDE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR’in hazır bulunduğu “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisinin açılışına Vali Yardımcımız Tamer ORHAN,  İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. İhsan DEMİRBAŞ, il protokolünün üyeleri, hastane çalışanlarımız ve basın mensupları katıldı. Program Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı pastanın kesilmesi ve kokteyl ile devam etti.

100 yıl önce tüm imkansızlıklara rağmen işini aşkla yapan o ruh hiç değişmedi.
Fedakarlıktan kaçınmayan, vatan borcudur deyip emek veren o karakter hiç değişmedi.
Memleketimizin en uç noktasına dahi şifa götüren o heyecan hiç değişmedi.
Genç Cumhuriyetimizden bugüne değişen; sağlık sistemimizin olanakları, halkımıza sunduğumuz hizmetin gelişmesi ve ileri teknoloji sağlık tesislerimiz oldu.
100 yıldır aynı aşk ve heyecanla memleketin dört bir yanına şifa oluyoruz, umut oluyoruz!
Cumhuriyetimize hayat veriyoruz! Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.