YENİ KORONER YOĞUN BAKIM ÜNİTEMİZ HİZMETE ALINDI
26 Ekim 2023

YENİ KORONER YOĞUN BAKIM ÜNİTEMİZ HİZMETE ALINDI

Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi branşlarında ülkemizin seçkin merkezleri arasında yer alan ve her geçen gün genişleyen işlem çeşitliliği ile hastalarımıza günümüz tıbbi gerekliliklerini azami ölçüde sunmakta olan hastanemizde 8 yataklı 2. Basamak Koroner Yoğun Bakım Ünitesi fiziki alt yapı, yapım ve teknik çalışmaların sonuçlanması ile devreye alınarak hizmete başlamıştır. Başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR hastanemize kazandırılan yoğun bakım ünitesinin, hastalarımıza sunulan sağlık hizmetinin kesintisiz ve kaliteli şekilde arttırılması yönündeki çalışmaların bir parçası olduğunu ifade ederken, kısa süre zarfında hastanemizde yoğun bakım kapasite artımı için ayrıca çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Yeni Koroner Yoğun Bakım Ünite’miz hastanemiz zemin katında hizmet vermeye başlamış olup ünitemizde tedavi görecek hastalarımıza şimdiden geçmiş olsun diyor acil şifalar temenni ediyoruz.