GÖĞÜS CERRAHİSİ KLİNİĞİMİZDE AKCİĞER KANSERİ AMELİYATLARI BAŞARILI BİR OPERASYON İLE BAŞLADI
24 Ekim 2023

Hastanemiz Göğüs Cerrahisi Kliniği’nde Op. Dr. Kübra Nur KILIÇ ve Op. Dr. Mehmet KILIÇ tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Sol akciğerinde kitle tespit edilen hastamızın biyopsi sonucunun akciğer kanseri ile uyumlu  sonuçlanması üzerine göğüs cerrahlarımızca sol üst lobektomi ameliyatı gerçekleştirildi. Hastamızı ziyaret eden Başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR hastamıza geçmiş olsun dileklerini sunarken ilimizin tek üçüncü basamak sağlık merkezi olan hastanemizde bu nevi üst düzey operasyonların gerçekleşmesinde hekimlerimizin özverilerinin önemi ve değerine dikkat çekerek tüm bölümlerimizde, tüm hekimlerimize tıbbi cihaz ve uygun çalışma ortamı sağlanabilmesi için başhekimlik olarak desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Hastamız ve refakatçisi hekimlerimiz ve başhekimimize hastanemizde sunulan sağlık hizmetinin niteliği için teşekkür etti. Hastamıza geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.