SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İLK İFTARINI YAPTI
14 Nisan 2021

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İLK İFTARINI YAPTI

Kovid-19 pandemisi döneminde izin yapmadan yeri geldi anne babasından yeri geldi eşinden, çocuğundan ayrı kalan emektar sağlık çalışanlarımız Ramazan ayının gelmesiyle ilk iftarlarını hastanemiz yemekhanesinde yaptı.

Kovid 19 pandemisinin 1. Yılını geride bıraktığımız bugünlerde salgın süresince canla başla çalışıp kendi canları pahasına toplum sağlığı için hizmet eden, binlerce kez teşekkürü hak eden sağlık çalışanlarımız, ramazan ayında da çalışmaya kaldıkları yerden devam etmektedir.

Ramazan ayında oruçlarını tutan sağlık çalışanlarımız iftar saatinin gelmesiyle hastane yemekhanesinde hasta yakınları ile birlikte yerlerini aldılar. İlk iftar yemeklerinde Etli Türlü, Çorba, Yoğurtlu Mantı ve Burma kadayıf ile iftarlarını açtılar. Ayrıca çalışanlarımız sahurlarını da hasta yakınları ile birlikte yine hastanemiz yemekhanesinde yaptılar.

• WhatsApp Image 2021-04-14 at 14.25.21.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-04-14 at 14.25.30.jpeg