HASTANEMİZDE TEMEL ULTRASONOGRAFİ KURSU DÜZENLENDİ
12 Haziran 2023

HASTANEMİZDE TEMEL ULTRASONOGRAFİ KURSU DÜZENLENDİ

Türkiye Acil Tıp Derneği Ultrasonografi Çalışma Grubu (TATDUS) tarafından 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Hastanemiz Acil Tıp Kliniği işbirliği ve ev sahipliğinde Temel Ultrasonografi Kursu düzenlenmiştir. Kurs kapsamında 8 saat teorik ve 8 saat pratik olmak üzere toplam 16 saatlik eğitim gerçekleştirildi.

Acil Tıp Kliniği’miz koordinasyonunda gerçekleşen kurs çerçevesinde yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda kursiyer Türkiye’de acil ultrasonografi konusunda deneyimli bir ekipten eğitim alma fırsatı bulmuşlardır.Program tertibine katkı sunan Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Ali Kemal ERENLER, Dr. Öğr. Üyesi Seval KOMUT, Dr. Öğr. Üyesi İlter AĞAÇKIRAN, acil tıp uzmanlarımız Uzm. Dr. Ahmet ÖZTÜRK, Uzm. Dr. Serkan GÜNAY yanı sıra tüm acil tıp kliniği asistan hekimlerimiz de eğitimde hazır bulundu.

Eğitim programınaBaşhekimimiz Doç. Dr. Sinan Zehir, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Sezikli, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürkde katıldı.  Protokol üyelerimiz açılış konuşmalarında hastanemiz ve tıp fakültemiz himayesinde her geçen gün sayı ve kalitesi artan bilimsel faaliyet ve organizasyonlardan duydukları memnuniyeti ifade  ederken tüm öğretim üyelerimize bundan sonraki süreçte bu tür organizasyonlar için desteğin artarak devam ettirileceğini vurguladılar.

• WhatsApp Image 2023-06-12 at 14.23.52.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-06-12 at 14.24.06.jpeg