A-BLOK 3. KAT PERSONEL KAFETERYA YERİ KİRALAMA İHALESİ
27 Ağustos 2024

• Çorum Merkez Çepni Mahallesi hudutları dâhilinde ve Ankara yolu üzerindeki 352 Ada 191-193 Parsel 19.J.2-C-3-B Pafta no da kayıtlı 95.242,04 m2 Hazine taşınmazı üzerinde bulunan, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana hizmet binası 3. Kat A Blokta bulunan 97 m² kapalı alan, 175 m² açık alan, ve 37 m² depo alanı olarak kullanılmak üzere toplam 309 m² alanın; tüm inşaat, mekanik, elektrik işlerinin ve kafeterya imalatının yapılarak kafeteryanın, işletme gerekliliklerinin ve kiralayabilme şartlarının yüklenici tarafından sağlanarak, kafeterya olarak kullanılmak üzere 3 (üç) yıllığına belirlenecek kira bedeli üzerinden kiralanması işinin ihalesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda 09.09.2024 Pazartesi günü saat 10:00’da İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.
ELEKTRİK İŞLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ.pdf
YER GÖRME BELGESİ.pdf