PALYATİF BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULARI DUYURUSU Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2021

PALYATİF BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULARI DUYURUSU

T.C.S.B. Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 20 Eylül - 08 Ekim 2021 (15 iş günü) tarihleri arasında   “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı” düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi  09 Ağustos -20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

1.EKİP uygulamasına https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapıp burada bulunan başvuru formunu doldurarak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu : HemşireNeşe AYGÜN

Tel: 03642193000 Dahili:32 28/32 30

Mail:nese.aygün1@saglik.gov.tr

Başvuru için gerekli belgeler:

- Başvuru Formu (imzalı/onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Palyatif Bakımda çalışmış olduğu tarihleri belirten görev belgesi.

- Palyatif Bakımda çalıştırılması planlanan personel ise, görev yaptığı hastanenin bu personeli palyatif bakım merkezinde çalıştırmayı planladığını belirten yazısı.

-Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi (aslı gibidir) (e-devletten çıktı alınabilir)

-Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)