YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULARI DUYURUSU Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2021

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULARI DUYURUSU

T.C.S.B. Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 27 Eylül - 08 Kasım 2021 (30 iş günü) tarihleri arasında   “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı” düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi  09 Ağustos -27 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

1.EKİP uygulamasına https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapıp burada kibaşvuru formunu doldurarak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu : Hemşire Reyhan KALENDER

Tel: 03642193000 Dahili:32 28/32 30

Mail:drkalender1977@hotmail.com

Başvuru için gerekli belgeler:

- Başvuru Formu (imzalı/onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Yoğun Bakımda çalışmış olduğu tarihleri belirten görev belgesi.

- YoğunBakımda çalıştırılması planlanan personel ise, görev yaptığı hastanenin bu personeli yoğun bakım merkezinde çalıştırmayı planladığını belirten yazısı.

-Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi (aslı gibidir) (e-devletten çıktı alınabilir)

-Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)