Hastanemiz Bünyesinde Yatarak Tedavi Gören Hastaların Refakatçileri ile İstek, Öneri ve Görüş Toplantısı Gerçekleştirilmiştir
04 Nisan 2022

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde  23/03/2022 tarihi saat 15:00 da Şehit Fikret Metin Öztürk konferans salonunda başhekimimiz Doç. Dr. Sinan ZEHİR, Başhekim Yardımcıları, İdari ve Mali İşler Müdürü ve Yardımcıları, Destek Kalite Müdürü ve Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Birim Sorumluları ile Kalite Direktörlüğü’nce hastane bünyesinde yatarak tedavi görev hastaların refakatçileri ile istek, öneri ve görüş toplantısı gerçekleştirilmiştir. Farklı servislerde yatan hastaların refakatçilerinin, hastane hizmetlerine yönelik hastane idaresine doğrudan ulaşarak taleplerini ve görüşlerini iletme fırsatı buldukları samimi bir ortamda toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, hastane idaresinin yaptığı ve yapmakta olduğu hizmetler kapsamında memnuniyet ağırlıklı görüşler refakatçiler tarafından iletilmiştir. Refakatçiler tarafından talep edilen konularda, ilgili idareciler tarafından gerekli notlar alınmış ve hasta idaresince gerekli iyileştirme çalışmalarının yapılması sürecine başlanılmıştır. Hastane idaresi ile hasta ve yakınlarının doğrudan birbirlerine ulaşma ve yüz yüze iletişim kurma imkanı bulduğu bu toplantıların periyodik devamlılığının sağlanmasının, hasta memnuniyeti ve kurum politikası açısından önemli olduğunun bilinciyle katılımcı ve kalite odaklı faaliyetlerimiz sürdürülmeye devam edecektir.

• WhatsApp Image 2022-04-04 at 11.24.56.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-04-04 at 11.24.56 (1).jpeg