KRONİK YARA POLİKLİNİĞİMİZ HİZMETE AÇILDI
08 Şubat 2022

KRONİK YARA POLİKLİNİĞİMİZ HİZMETE AÇILDI

Yaklaşık 6 yıl önce kurularak o dönemden bu yana ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelen binlerce  hastaya güncel tedavi hizmeti sunmaya devam etmekte olan Diyabetik Ayak Kliniğimiz bünyesinde yeni bir hizmet sunulmaya başlanmıştır .

Gerek hastanemizde yatarak tedavi görmekte olan gerek evde sağlık hizmetlerince takip ve tedavileri düzenlenmekte olan gerekse çevre il ve ilçe hastanelerinden ihtiyacı olan hastalara , özellikle de yoğun bakım ünitelerinde takip edilen hastalara hizmet amacı ile hastanemiz bünyesinde Kronik Yara Takip ve Tedavi Birimi oluşturulmuştur.Takip eden süreçte Sağlık Bakanlığımızca yayınlanan genelge uyarınca oluşturulması planlanan Kronik Yara Birimi’nin gerekli şartları da gözetilerek gerekli düzenlemeler yapılmış ve akabinde hastanemiz, İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından gerekli incelemeye tabi tutularak Kronik Yara Ünitesi olarak tescil edilmiştir. Bu kapsamda hizmet vermekte olan birimimiz artık müstakil bir poliklinik birimine kavuşarak ayaktan başvuran hastalara da hizmet vermeye başlamıştır .

Yeni oluşturulan Kronik Yara Polikliniği bünyesinde Diyabete bağlı ayak yaraları , damar hastalıklarına bağlı ülserler, basınç yaraları, diğer nedenli iyileşmeyen yaralar uzman ekibimizce belirlenen program dahilinde izlenmekte, gerekli tedavileri bu birimde güncel yaklaşımlar çerçevesinde uygulanmaktadır. Amacımız zaten zorlu bir iyileşme süreci ile yüz yüze olan hastalarımıza ülke çapında karşılık bulan tecrübelerimiz ve güncel bilimsel yaklaşımımız ile hizmet vermektir .

• WhatsApp Image 2022-02-08 at 00.24.15.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-02-08 at 00.24.15 (1).jpeg