3. Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
27 Ocak 2020

Kurs Koordinatörlüğü hastanemiz Ar-Ge ve Sertifikasyon Birimi tarafından 08 Temmuz-05 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenmiş olup 10 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, Şehit Fikret Metin Öztürk konferans salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ömer SOBACI, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İhsan DEMİRBAŞ, Hastane yöneticilerimiz, idari amirler ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninin açış konuşmasını Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şennur ŞİMŞEK ve Başhekim Yrd. Op. Dr. Alper GÖKBEL yaptı.

Kursiyerlerimiz, teorik eğitim programı boyunca görsel-işitsel, sözlü anlatım, videolu anlatım, küçük grup çalışmaları, soru-cevap, aktif tartışma ortamı ile 3.Basamak yoğun bakım ünitelerimizde klinik uygulamalarını tamamlayarak toplamda 160 saatlik eğitim alarak başarı ile tamamladılar. Teorik ve uygulama sınavlarından sonra 10 kursiyerimiz Sağlık Bakanlığı onaylı “Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalarını” almaya hak kazandılar.

Sertifika töreni, kursiyerlerimize Katılım Belgelerinin takdim edilmesi, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

• DSC_3555.JPG
  • DSC_3564.JPG