Meslekte 25 Yılını Dolduran Personele Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Güncelleme Tarihi: 30/11/2018

Meslekte 25 Yılını Dolduran Personele Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Hastane yönetimi tarafından organize edilen motivasyon programında meslekte 25.yıl ve üzeri tüm çalışanlar bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlik Şehit Fikret Metin Öztürk Konferans salonunda yapıldı. Programa; Hastane İdaresi, Sağlık Çalışanları ve idari personeller katıldı.

Yapılan etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar,”Sağlık kurumlarının daha etkili ve verimli çalışabilmesi için sayılabilecek etkenler arasından en önemlisi motivasyondur. Hastane personellerinin hastalara daha kaliteli hizmet verebilmeleri için yüksek motivasyona sahip olmaları gerekir. Sağlık hizmeti veren personellerimizin kaliteli hizmet verdiğini görüyoruz.Çalışma hayatlarının 25. yılını dolduran personelimizin kurumumuza verdikleri özverili hizmetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Daha nice sağlıklı yıllar beraber çalışma dileklerimle teşekkür ederim” dedi. Bu ve benzeri programların motivasyon açısından iyi bir faktör olduğunu ve ileri ki zamanlarda bu gibi etkinliklerin devam edeceğini belirtti.”

Çalışma hayatlarının 25. Yılını dolduran hastane çalışanları, düzenlenen etkinlikten dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederek hastane yönetime teşekkür etti.

Program sonunda kokteyl düzenlendi.

• DSC_0090.JPG
  • DSC_9910.JPG