31 MAYIS DÜNYA TÜTÜNSÜZ GÜNÜ

Güncelleme Tarihi: 07/06/2018

BAĞIMLI OLACAĞINIZ TEK ŞEY HAYATINIZ OLSUN!!!

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Fikret Metin Öztürk Konferans Salonunda “31 MAYIS DÜNYA TÜTÜNSÜZ GÜNÜ” etkinliklerinin anateması olan  “TÜTÜN VE KALP HASTALIKLARI” kapsamında panel gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen panele Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, hastane yönetimi ve sağlık personelleri katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan panele konuşmacı olarak katılan Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Özlem ERÇEN DİKEN ‘’Sigara Bırakma Yöntemleri’’ konulu sunumunu gerçekleştirdi.
Ardından Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Tolga DOĞAN  “Sigaranın Kalp ve Damar Sağlığına Olumsuz Etkileri” konulu sunumunu gerçekleştirdiler.

Sayın Valimiz Necmeddin KILIÇ programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Tıp Fakültesi hocaları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

• 31 may¦-s 3.jpg
  • 31 may¦-s 2.jpg